• MOHANI Olej Rokitnikowy Bio 30ml

Olej z owoców rokitnika, tloczony na zimo. Posiada silne właściwości regenerujące skórę i wzmacniające ściany naczyń krwionośnych. Polecany dla każdego typu skóry. Doskonały dla posiadaczek cery suchej, dojrzałej i naczynkowej. Ze względu na działanie przeciwzmarszczkowe i kojące szczególnie dobrze sprawdzi się na skórach zwiotczałych, potrzebujących regeneracji, odżywienia..

20.90
szt. Do przechowalni
Wysyłka w ciągu do 3 dni roboczych
Cena przesyłki 11.99
Paczkomaty InPost 11.99
Kurier 15
Kurier (Pobranie) 18
Dostępność Średnia dostępność
Waga 0.15 kg
EAN 5902802720184

Olej z owoców rokitnika, tloczony na zimo. Posiada silne właściwości regenerujące skórę i wzmacniające ściany naczyń krwionośnych. Polecany dla każdego typu skóry. Doskonały dla posiadaczek cery suchej, dojrzałej i naczynkowej. Ze względu na działanie przeciwzmarszczkowe i kojące szczególnie dobrze sprawdzi się na skórach zwiotczałych, potrzebujących regeneracji, odżywienia.

Olej rokitnikowy to bogactwo beta-karotenu, któremu zawdzięcza swoją intensywnie pomarańczową barwę. Olej należy stosować w połączeniu z innym olejem bazowym (np. z awokado, ze słodkich migdałów). Doskonale sprawdza się jako środek po opalaniu, który ukoi skórę i nada jej złocistą barwę. Olej z rokitnika posiada właściwości zmniejszające widoczność blizn, dlatego można go stosować np. na rozstępy.

Olej rokitnikowy Mohani jest niezastąpionym kosmetykiem w walce o zdrowe, lśniące włosy. Już po kilkukrotnym zastosowaniu oleju włosy są bardziej miękkie, lśniące i gładkie. Matowość zostaje zredukowana, a włosy stają się bardziej elastyczne i odporne na uszkodzenia.

Komu polecany jest olej rokitnikowy Mohani?

  • posiadaczom skóry suchej, dojrzałej, ze skłonnością do wiotczenia
  • posiadaczom skóry naczynkowej, zaczerwienionej
  • osobom, których włosy są matowe i pozbawione blasku
  • osobom, które długo przebywały na słońcu i ich skóry potrzebują regeneracji i ukojenia
  • osobom, które chcą zmniejszyć widoczność blizn i rozstępów

Produkt BIO, 100% naturalny. Odpowiedni do stosowania przez wegan.

Objętość netto: 30 ml

STOSOWANIE:
Olej posiada pomarańczowo-czerwony kolor, dlatego przed użyciem na twarz, ciało lub włosy zaleca się rozcieńczyć go innym olejem bazowym (stężenie do 5%). Szybko się wchłania. W formie nierozcieńczonej - do użytku punktowego na zmiany skórne.

SKŁAD:
100% olej BIO tłoczony na zimno z owoców rokitnika zwyczajnego (nierafinowany).

Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.